BOKA LÄGENHET :
SÖK
7 DAGAR +
SÖK
28 DAGAR +
BOKA LÄGENHET : SÖK
7 DAGAR +
SÖK
28 DAGAR +

LONGSTAY – SOM DU VILL HA DET

Ordet Longstay kanske inte låter bekant, och det är inte så konstigt. För vi på Mornington vill påstå att vi är ensamma om att erbjuda ett stiligt men praktiskt boende som man kan känna sig hemma i, men som samtidigt har ett pris som passar de flesta. För det kostar inte skjortan att bo här, men självklart kan du få din skjorta struken om du så skulle behöva. Och det är lite av vår idé; istället för att betala för saker du inte använder, kan du lägga till de saker du inte vill vara utan. På så sätt kan alla bo och trivas här på sitt eget sätt.

Men bara för att vi valt bort choklad på kudden har vi givetvis inte gjort avkall på det viktigaste. Istället har vi valt att fokusera på det som gör att man trivs länge hos oss. I designad compact living-stil med tydlig industrikänsla á la New York, bor du smart och bekvämt på samma gång. Studiolägenheterna finns i storlekarna M, L, XL och Suite beroende på hur många ni är som ska bo och hur bekvämt ni vill bo. Och oavsett storlek ingår en lång radda bekvämligheter.

Varje lägenhet har ett välutrustat kök, enskilda sovkupéer, vardagsrum med 53tums-tv, fritt wi-fi och i lokalerna finns tvättmöjligheter, lounge och ett riktigt gym med panoramautsikt. Utöver det finns tillgång till säker parkering, en ambitiös restaurang som har öppet alla dagar i veckan, närhet till både Bromma flygplats och Stockholm city, bland mycket annat. Kort sagt, här finns allt och lite till för att ni ska kunna stanna länge.

Välkommen till ett boende där du kan känna dig hemma. Länge.